Busy busy doing….. hm ALLT

Halloj! Hoppas allt är bra med er!

Här är det fullt upp med avslutande veckor av terminen! Kan inte förstå att det nästan är slut redan, men det ska bli så himla skönt att det är slut… Men jag hoppas verkligen att de öppnar upp universitetet igen inför nästa termin! Jag har pratat med några andra som jag känner från ACPE och även lärare och alla säger att de vill tillbaka, då det är så mycket mer jobb att göra hemifrån…. Hursomhelst så svämmar jag över i skolarbete just nu med 8 prov och inlämningar under the kommande 4 veckorna. Nu kanske någon tänker jag men det är ju två i veckan ungefär så det är väl inget att klaga över….. 4 av de 8 ska göras innan slutet på nästa vecka och sedan har jag 4 avslutande tentor…. och jag som pratade om min icke existerande tur i förra inlägget kan även meddela att två av tentor är på samma dag……

MEN nog om detta…. Jag var förra lördagen i Blue Mountains med Simii och hennes kille och gick en vandringsled där uppe 🙂 Det var ganska bra väder till en början, men mot slutet så började det totalt spöregna! Så väldigt blöt och kall när vi kom tillbaka till bilen, men Simii satte på värmen så högt att det var som att sitta i torkskåpet 😉 Det var fantastiskt fint och väldigt skönt att få komma ut och göra något annat än plugg! Som ni ser på vissa bilder så har det brunnit där och det var ett av områdena som blev påverkade av de kraftiga bränderna för någon månad sedan.

Vi har även för två veckor sedan haft runt ett 50- tal strömavbrott under två dagar….. Proppen gick hela tiden och inte bara varje dag utan vi stog fortfarande bredvid elskåpet när den flippade ner igen och igen…. Jag kan säga att det är kanske något som inte borde pröva ett förhållande, men herregud vilken skit vecka det var… Jag (och han) har nu förstått vad som absolut gör honom helt skogstokig på allt och alla. Men efter mycket om och men så lyckades vi lista ut vilken del av huset som orsakade det och kunde stänga av den proppen tills vi kunde få hit en elektriker. Han hittade att fontänen på bakgården hade lyckas få vatten i elsladden, så den kortslöt hela huset! Nu är den urkopplad och vi har inte haft ett strömavbrott sedan dess!

För cirka en vecka sedan så fick jag ett 25kg paket från mamma och pappa…. 25kg!! Det jag hade önskat var höst/vinterkläder och kantareller….. Och det blev 25kg….. MEN jag fick ett wii spel, godis, kläder och lite annat smått och gott! Så super nöjd med det paketet 🙂

Hoppas ni har det bra tills nästa gång det blir ett inlägg!

Kramizar Madde

2 Comments

  1. Ewa Strömquist

    Hej. Låter som mycket plugg framöver. Men det går nog fint ska du se. Jag vill minnas att det var väldigt vackert där uppe. Många år sedan jag var där ca 25-30 år????Alltid roligt att läsa från dig. Må så gott. Kramar/Ewa

  2. Ewa Strömquist

    Hej. Låter som mycket plugg framöver. Men det går nog fint ska du se. Jag vill minnas att det var väldigt vackert där uppe. Många år sedan jag var där ca 25-30 år????Alltid roligt att läsa från dig. Må så gott. Kramar/Ewa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.