Full vecka

Halloj! 🙂

Hoppas ni har haft en bra vecka! Jag har haft fullt upp förra veckan och denna vecka blir det inte mindre då jag har 3 prov! 2 av 3 är betygsgrundande medan det andra skulle ha varit det, men eftersom alla våra prov just nu är “open book” så tyckte läraren att det var onödigt att ha ett prov som handlar om att komma ihåg saker… Alla kan ju kolla upp svaret…. Hursomhelst, så räknas det tredje som ett test prov, så vi ska fortfarande ta det på allvar då vi inte har något prov annars förrän sista tentan… Annars så har förra veckan och veckan innan de bestått av den mest irriterade uppgiften jag gjort någonsin (den jag tidigare pratat om), MEN NU ÄR DEN IMLÄMNAD!! Äntligen! Nu är det bara att hoppas på godkänt för nå mer är det inte…. Så nu tar vi nya tag 🙂

På bilden ser ni även mitt liv just nu när det börjar bli kallt inne…. Min nya supersköna stol och min värmefilt, vilket går varm varje morgon då jag ser ut som en pingvin framför dator!

Det andra som hänt är att jag har äntligen fått mitt “godis” paket!! Livet är komplett nu när jag äntligen kan äta hockeypuckar och salta bläckfiskar 🙂 Paketet var endast fyllt med sånna och dipp påsar, eftersom jag har en pojkvän som fått upp ögonen för svensk mat inkulsiv snacks…. Bra för honom mindre bra för mig, då jag inte får ha något ifred utom mina hockeypuckar….

Har äntligen fixat namnbytet på skolan och banken nu, så nu behöver jag bara göra om ansökan för polisutdraget. Allt annat är dock fixat nu utom min pensionsfond… Det är väl vad som hänt dessa två veckor… det har varit väldigt mycket plugg mest hela tiden, så inte hunnit göra så mycket annat! Dock så får vi inte göra mycket ute fortfarande, så jag går endast ut om jag ska handla eller promenera 🙂 Här kommer lite bilder på lite av varje 😉

Hoppas ni får en fin vecka!

Kramizar Madde

4 Comments

  1. Catrine

    Kul ändå att du introducerar honom i lite annan (god) mat, andra smaker och dina efterrätter ..istället för bla hans köttfärssås eller stekta kycklingspett 😉
    Bra att det kommer framåt med “namnbytet” å !
    Skickar en vårig superSTOOR kram från Cleo & oss♡

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.