Sommar känslor

Halloj! Hoppas allt är bra med er!

En anledning till att jag älskar detta land! Papegojor och parakiter vilt <3

Här börjar det bli vår på riktigt nu med hela 30 grader häromdagen och just nu 26 grader och strålande sol!!! Så underbart 🙂 Anledning till att det går ganska lågt mellan mina inlägg är först och främst för att tills förra veckan har jag haft väldigt mycket att göra, så det har helt enkelt inte funnits tid. Den andra anledning är även för att jag väntar på något att skriva som kan vara intressant för er, vilket har lett till att jag konstaterat att jag inte har det bästa sociala livet denna termin… Hursomhelst så går det framåt med uppgifter och prov, samt att jag kan meddela att jag blev godkänd på provet (vinna eller försvinna) som jag skrev om i förra inlägget. Det känns jättebra för rapporten som ska skrivas nu i samma ämne är ganska komplext med många komponenter som ska fungera och gå ihop.

En annan sak som hänt är att jag äntligen fått en tid för att få göra mitt certifikat som jag väntat på i typ 4 månader, så det är snart igång det med om vi bara får ett mail med tider och plats… Här nere går det inte alltid supersnabbt med allt som har med internet och kontakta företag att göra. Sedan som ett brev på posten bara för att det blev lite lugnare med plugg, så drog jag på mig en riktigt kraftig förkylning i början på veckan… Mindre kul, men idag så är jag nästan helt återställd förutom hosta och snorig….

Det är även nu bara 2 veckor kvar innan jag äntligen får ett efterlängtat lov, för att sedan ha 2 veckors plugg och sedan är det den avslutande tenta veckan… Så tiden går fort!! Det är mindre än 3 månader tills jag sätter mig på flyget till Sverige (och förmodligen drar på mig ännu en förkylning 😉 )! Jag ska försöka jobba upp en bränna då min pappa sa åt mig att jag kan inte vara så blek och bo i Australien, vilket det självklara svaret från mig var att jag inte ville ha hudcancer från att ha bränt mig om och om igen. Så jobba på brännan blir det fokus på i och med tentor då det även kanske har blivit lite varmare så jag inte fryser…. Ja, jag är en riktig frusen människa när jag säger att det är lite kyligt nu med 26 grader, men till mitt försvar så sitter jag på balkongen i skuggan för solen har gått runt husknuten.

Ibland får man till och med rosor och glass!!

Så som ni märker rullar livet på super snabbt, men det gör den när man har något att se framemot! Hoppas ni får en toppen vecka! 🙂

Kramizar Madde

One Comment

  1. Linda

    Jag saknar uppdateringar ???? vill veta mer om vad du gör och hur allt går för dig! Både jag och Alex längtar efter att få träffa dig snart! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.