Plugg, plugg och lite annat

Halloj

Hoppas ni haft en bra vecka! Själv har den varit ganska tråkig nu när jag sitter här och tänker efter… Men jag har fått mycket gjort med olika skoluppgifter, så den har varit bra på så sätt 🙂 Men som jag skrev förra veckan så har jag hittat en lägenhet, men flytten har blivit framflyttad en vecka så 12 april är det nya datumet att komma ihåg! Jag skrev på kontraktet i måndags och fick nycklarna, så nu ska allt bara packas ihop (och det är inte lite saker man samlar på sig tydligen)…. Kommer låna två stora resväskor från Simii och sedan så har jag min stora och en lite mindre att packa i, samt att det lär bli några blåa Ikeakassar med. Det blir till att försöka packa in allt i en stor taxi eller Uber och hoppas på att allt får plats, så att jag inte behöver åka fram och tillbaka utan bara åka en gång.

Hade även en nya kompis på gymmet i veckan, men istället för att träna så var den att bättra på brännan som gällde 😉

MEN tillbaka till det som hänt i veckan… Vi fick känna på att det är en sportskola som vi går på, även om de bjuder på pizza ibland 😉 Vi fick nämligen konstruera ett cirkelpass och låt mig bara säga att de som inte ville göra passet såklart kom med de jobbigaste övningarna… Men vi var 7 stycken utav kanske 16 som ställde upp och utförde övningarna och det var SUUUPER KUUUUUL!!!! Stämningen var verkligen på topp när vi gick ifrån gymmet på onsdagseftermiddagen, så det var en bra energikick sådär mitt i veckan 🙂 Jag älskar verkligen cirkelträning som träningsform, för att det är tempo och man kan ta ut sig totalt på sista varvet och bara dö efteråt. Men ändå går jag alltid från ett cirkelpass upprymd och med ett leende på läpparna 🙂 Det enda som jag kan tycka är tråkigt är att om vi går en fitnessutbildning och att det finns de som inte provar träningen som man vill att andra ska utföra…. Hur ska jag veta hur det faktiskt är att utföra ett träningspass om jag inte gjort det eller inte vill göra det? Vad säger det om mig som coach, tränare eller utbildare? Vi går ju som sagt en fitness- eller sportutbildning, men inte vill träna…. varför är man där då? Men det är bara min personliga åsikt, så jag vill inte trampa någon på tårna för vissa har sina orsaker och det accepterar jag. Dock kan jag inte hjälpa att ibland fundera på vad vissa vill med sin utbildning. MEN förutom det fantastiskt roliga träningspasset, så har inte jag gjort så mycket annat kul. Som jag nämnde lite kort i början så har jag pluggat mycket och det har blivit långa dagar. Detta för att jag vill vara steget före och har påbörja allt som kommer de närmast veckorna, eftersom jag gjorde en väldigt bra planering med min flytt… eller inte… Det är nämligen så att den veckan som jag flyttar så har jag ett online prov, en inlämning och på måndagen efter så är det tenta dax. Så väldigt bra planerat av mig, samt att veckan som kommer är det ett praktiskt prov samt en inlämning. För att jag gärna vill ha tid att packa ihop mitt pick och pack innan fredagen den 12, så var det bara att plugga på helt enkelt. Veckan som kommer blir ganska lika med mycket plugg, men jag har som jag precis skrev ett praktiskt prov och en inlämning så mycket fokus kommer såklart vara på dem.

Och bara för att jag på min lediga dag (eftersom jag pluggade igår med) skulle ha något att göra, så blev det en tur till läkaren idag. Det är inget super allvarligt, men jag har fått väldigt mycket eksem på händerna helt plötsligt och tänkte att jag måste kolla upp vad det är som händer. Det som läkaren sa var att jag högst troligen tvättar händerna för ofta….. hihi….. jag tvätta händerna…. puh det händer ju bara typ 50 gånger om dagen…. Så nu har jag tydligen fått en kraftig inflammation i mina eksem, vilket innebär att jag fått en antiinflammatorisk kräm och blivit tillsagd att smörja mycket mjukgörande kräm en vecka framöver. Samt plasthandskar när jag diskar och hålla händerna borta från varmvatten… Så nästa vecka ska jag gå tillbaka och visa upp mina händer för att han ska se om det blivit en förbättring och för att då skriva ut en starkare kortisonkräm än den jag redan har.

Så mycket att göra och tänka på de kommande veckorna, men då vänder jag mig till styrketräning och långa promenader för att rensa hjärnan i höstvädret som nu äntligen har kommit till Sydney! Jag hoppas det håller i sig nu bara, för jag vill inte ha en grad över 26 nu på ett tag. Så fortsättning följer på mitt halvkaos till liv 🙂 Hoppas ni får en bra vecka!

Kramizar Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.