Utmaningar

Halloj!

Hoppas allt är bra med er och att ni haft en underbar vecka! Själv har denna vecka bjudit på lite utmaningar både fysiskt och mentalt, men det är väl inget en ny vecka inte kan bota! Jag kan börja med att berätta att det varit superdåligt väder denna vecka med regn sedan i onsdags och det har inte slutat än, samt att det såklart skulle fortsätta tills i mitten på nästa vecka. Så inte jättekul och man blir ganska bunden inomhus när man inte äger några stövlar än… Men det är något som ska fixas pronto, då varje gång det regnar så säger jag att jag måste åka och köpa, men jag är fortfarande i tankegången där 😉

Jag avslutade förra veckans inlägg med att skriva att jag kände mig off och kunde inte förklara varför, så jag tänkte börja där med att säga att det var en känsla som jag inte lyckades skaka av mig förrän igår… Hela veckan har jag varit på ställen fysiskt, men inte psykiskt och det har såklart präglat allt som jag gjort. I onsdags så satt jag på min första lektion och lyssnade och verkligen försökte att förstå vad min lärare sa, men det slutade med att när jag väl skulle till att göra det han sa så var huvudet helt tomt. Det fanns inte ens ett eko där inne och när detta händer så blir jag väldigt frustrerad på mig själv, vilket inte riktigt leder mig någonstans heller… Så generellt sätt så har det inte varit den bästa veckan, men jag tror helt enkelt att alla känslor och anspänningar släppte och att det var på detta sätt som jag hanterade allting som hände.

Efter jag pluggat på fredag förmiddag, så kände jag att jag måste ut någonstans för att få lite syre och miljöombyte. Jag gick ner till tågstationen och upp på perrongen och sedan stirrade jag på hållplatserna där tåget skulle stanna och bara tänkte ”vart ska jag?”. Jag hade ingen riktig plan förrän jag satte mig på tåget och bestämde mig för att åka till en New Balance Outlet i Green Square. Så dit bar det av och efter ett köp där, så blev det en lååång promenad till Bondi Junction, vilket jag på kartan inte tyckte såg så långt ut…. men jag kan bara meddela att kartan ibland inte stämmer överens med verkligheten…. Det hade inte varit ett problem om jag hade ätit innan, men humöret kroknade snabbt när jag började känna mig både hungrig och trött. Men fram kom jag och efter typ 4 timmar ute på vift så var jag äntligen hemma och kunde ÄTA!!

Igår så åkte jag med en kompis på vinprovning uppe i Hunter Valley och även om jag inte är ett stort fan av vin, så var det så vackert där uppe och bilderna kan inte fånga precis hur fin det var. Det fanns flera olika vinproduktioner där uppe, men vi stannade till på två olika. Så nu har jag köpt två vinflaskor att ta med mig till Sverige i december till mamsen 🙂 Efter turen dit upp så blev lördagkvällen helt usel om jag ska vara ärlig, men idag har det gått lite bättre iallafall med det som strulade under gårdagskvällen. Vi har börjat kolla på nytt boende igen, då både jag och Simii anser att vi inte kan bo här längre. Nu ikväll ska vi åka in till Newtown och kika på ett så kallat share house, men vi har även andra ställen på gång som vi ska kolla på.

Så det kommer förmodligen vara ganska mycket i skallen denna vecka skulle jag tro, men utmaningar är där för att tampas med så det är väl bara att börja göra det nu. Hoppas ni får en toppen söndag och att mina bilderna är bättre än min skrivning denna vecka! 😉

Kramizar Madde

One Comment

  1. Lotta

    Så trevligt att hänga med här i allt du gör. Både upp och ner gångar. Otroligt fina bilder….
    Stor kram på dig… å..ja.. tiden har gått fort! 8 månader redan. Kram på dig och är rädd om dig. //Lotta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.