Tillbaka till verkligheten igen då…!

Halloj!

Hoppas ni haft en bra vecka! Jag har frossat i onyttigheter och junk-food denna vecka och jag har inte en uns dåligt samvete över det:) Glass, american pancakes (de bästa jag haft) och lite andra onyttiga saker som man kan stoppa i kroppen. Lovet var verkligen behövligt, men man har inte kunnat slappna av helt på grund av mail från lärare i mellanvarven. Imorgon är det tillbaks till vardagen igen, även om det är en röd dag här imorgon så kommer vi att börja veckan och plugga självständigt imorgon och det är inget man ser framemot och är något som har funnits i bakhuvudet hela dagen. Det är så drygt att inte kunna ha en hjärna som bara slår av! Fattar inte och blir bara irriterad på mig själv när jag inte kan få den att koppla bort och bara göra något annat utan att tänka på plugg….

Jag skrev i förra inlägget att jag skulle börja med det tråkigaste på hela veckan, vilket är att städa…. Hur dammigt kan det bli på ca 6 veckor när man städer nästan en gång i veckan?! Jo, hur dammigt som helst! Herreguuud, trodde aldrig jag skulle få rummet rent men när jag var klar kändes det genast värt mödan;)

Måndag bestod av att åka till Bondi och gå runt på ett stort shopping center där, vilket nästan bara bestod av märkeskläder (inte poppis i mina ögon). Dock hade de Starbucks så det blev ju såklart en fika där;)

Vi var på skolan i tisdags och hade en masterclass i anatomi och passade även då på att gå igenom felen på provet vi hade för ca 3 veckor sedan, så vi kan lära och rätta till tills nästa gång:) Vi har även fått ett nytt smeknamn som vi numera går under, vilket är så fint som “dreamteam”. Vi börjar ana att våra lärare pratar med varandra om oss, då vissa lärare vet saker som vi inte berättat för dem….

Onsdagen bestod av att inte göra någonting egentligen, för helt plötsligt var klockan 14.00 och vi hade inte gjort något vettigt under hela dagen så vi fortsatte helt enkelt med att inte göra något:)

På torsdag testade jag Gelato Messina och jag ber om ursäkt Ben & Jerry´s, men det är mycket bättre! Sååå gooood att vi bara var tvungen att åka dit idag med och smaka;) Det var en hallonsorbet som smakade vilda hallon, en chokladfondant och sedan tog jag en vitchoklad & hasselnötsglass = himlen! De har ju såklart massa andra goda smaker med, men dessa är de enda som jag testat:D Sedan njöt vi av solen bredvid Operahuset innan vi åkte till Beverly Hills och Pizzahut:)

Tillsist bjöd fredagen på american pancakes på ett mysigt ställe som heter Dolcini vilket ligger i Putney ca 40 minuter med buss och promenad:) Även de var såå goda att man började undra om man kan åka dit varje dag resten av livet och variera mellan frukost, lunch och middag. De har mat för alla tider på dygnet och om det jag åt och den juice som jag drack var något att gå efter, så tvivlar jag inte på att deras luncher eller middagar kommer vara sämre.

Så min vecka har varit fantastiskt bra och jag har försökt att samla på mig all positiv energi som kan behövas inför dessa avslutande veckor…

Hoppas ni får en bra vecka!

Kramizar

Madde

2 Comments

 1. Erik Hultin

  Kolla ifall du kan hitta ngt ställe som gör belgian waffles så får vi se ifall du inte blir såld på dom. 🙂

 2. Ewa Strömquist

  Hej Madde.
  Kul och läsa din blogg.Låter förståndigt att ni tagit vara på ledigheten
  ganska bra.Förstår att ni kallas för Dreamteam.Dem har nog inte haft så duktiga o motiverade
  elever tidigare.Det är bara och sträcka på er och vara stolta.
  Ha en fin vecka/Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.