Nu har det dragit igång på riktigt!

Halloj!

Hoppas ni haft en bra vecka och får en bra avslutning på helgen:) Själv har jag försökt att ta det ganska lugnt med lite shopping idag, för att ladda batterierna inför kommande vecka. Jag berättade ju i förra inlägget om vilken “jättebra” söndag vi haft och hoppades att den skulle bli bättre, men jag kan ju meddela att den oturen pågick ända till torsdag! Det var något smått varje dag som gjorde att man kände sig irriterad och nedstämd en stor del av veckan. Tågen var försenade på grund av trafikstörningar eller nått liknande, prov är ju aldrig speciellt kul (men hoppas på godkänd), att få höra att man inte pluggar tillräckligt när man försökt dra ner på det för man måste få leva lite med = inte så kul och tillsist när torktumlaren inte torkar ens kläder utan man måste betala 4 dollar till = hatar livet. Små saker som inte verkar mycket, men när det alltid är något som rinner bägaren över tillslut. Samt att jag inte sover jättebra just nu, vilket jag tror beror både på lite stress men även för att det redan nu är så varmt i mitt rum… Måste nog se om jag kan hitta en air-conditioner inför sommaren.

Det börjar även rassla till i skolan ännu mer nu med både prov och inlämningar och kommer vara så ända fram till tentorna i sluten av terminen. Saken är den att veckorna går såå himla fort bara! Vi är redan inne på vecka 6 av typ 13, så snart halvvägs och det känns som mamma åkte för en evighet sedan, men samtidigt som att skolan bara pågått i någon vecka och definitiv inte 6! Tiden går fort när man har kul och mycket att göra, för jag kan inte säga vad jag gör under en dag för att den ska gå så fort. Det känns som om man vaknar och nästa sekund så är det dags för middag och sedan sova igen…

Jag kan nu också meddela att det ÄNTLIGEN ÄR VÅR!!! Första dagen igår 1 september och shortsen åkte på direkt, men idag var det regn och rusk så så länge varade den våren;) Men man ska väl klaga för snart kommer jag väl säga att det är för varmt och svettigt vad man än gör. Vi har börjat fundera på att vi måste köpa solskyddsfaktor snart och vi har fått höra att det är nog dags för det de kommande veckorna, så vi håller på att jämföra vilken som är billigast och vad för sort man ska ha etc.

Annars så rullar allt på ganska bra och lovet om 3 veckor kan inte vara mer efterlängtat. Vi ska fortsätta plugga och trimma sommarkroppen inför beachen 2018-19, men det brukar ju aldrig gå speciellt bra för min del dock:´)

Hoppas ni får en bra vecka!

Många kramar

Madde

P.S. Hör gärna av er om det är något som ni undrar lite mer på eller bara vill prata allmänt!:)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.