Det närmar sig skolstart:)

   

Halloj!

Nu börjar det hända grejer här nere i Sydney! Rummet (bild ovan) har förvandlats till ett hem och imorgon är det dag 1 av 3 på introdagarna. Det var pirrigt i början av dagen, men nu är jag helt ärligt för trött för att känna något;) Det har varit en hektisk dag med mycket bärande och TUNGT! Både jag och mamma trodde vi skulle krypa fram med matkassarna innan vi var framme. Det är ungefär 1km till närmaste mataffär, men när det bara är uppförsbacke och vi har 3 påsar med ungefär 5-10 kg vardera så är det en evighet!

Som sagt har det varit mycket piff med det sista som ska köpas och ställas i ordning tills både imorgon, men även på lördag då jag ska flytta in i mitt nya rum. Nu känns det som ett hem där man kan bo ett tag:)

För er som läste det tidigare inlägget (då jag var rätt arg på min telefon) så har det fortfarande inte blivit fixat. Men nu har iallafall Samsung fått ett väldigt detaljerat men vänligt mail av mig, där jag i stort sätt kräver att jag ska få en regionskod. För nu har vi konstaterat problemet och det visade sig vara Samsung som kunde fixa det, även om kvinnan jag pratade med i supporten första gången inte hade vetskap om detta. För er som då inte heller vet hur det fungerar med mobiler och sim-kort i utlandet, så kan jag berätta att alla telefoner köpta i Europa är låsta till europeiska sim-kort och många (om nästan inte alla) är det även efter att det aktiverats med ett europeiskt kort. Så jag har en telefon som är låst till Europa och behöver en som fungerar i Australien, så nu väntar jag på ett mail från Samsung med en kod. Får jag dock inte den innan fredag så måste jag köpa en ny telefon här, eftersom om man köper en telefon i Australien så är den öppen i hela världen vilket innebär att jag kan använda mitt svenska sim-kort när jag behöver.

Ni kommer höra mer av mig innan veckan är slut, då det är mycket som kommer hända de kommande dagarna!:D

Hoppas ni haft en bra start veckan!

Kramizar Madde

7 Comments

 1. Erik Hultin

  Så spännande att följa dig här. Hoppas det löser sig med telefonen, på enklaste och bästa möjliga sätt.

 2. Thomas Falkenström

  Fantastisk förändring av rummet måste jag säga. Har Ernst varit där?. Ni är så duktiga.
  Vi väntar med oändlig spänning om skolstarten. Beträffande telefon så kolla om det inte finns nån superbillig enklare telefon tills vidare som du kan använda för det australiensiska abonnemanget. Och när det löst sig med det andra så är det ju bara att sätta i sim kortet i samsungen igen. Lycka till imorgon. Massor av pussar och kramar.

 3. Julle

  Ska du bara äta där borta?????
  Fint du har fått.
  Nu sitter jag på mitt hotell i Vodice, Kroatien och skriver..
  Jävla Samsung brukar min son säga!!!

  Take care..Kram

 4. Margareta Viklund

  Hej
  Vad fint ni har gjort på rummet. Det är bra att ni har handlat mat då mamma kan hjälpa dig att bära. Det är alltid pirrig första dagen. Det är det för alla när man skall göra något nytt. Hoppas att det löser sig med telefonen.
  Många kramar från oss

 5. Ewa Strömquist

  Åh vad det ser hemtrevligt ut i ditt nya hem.Kan tro att Catrine och du jobbat som toka.
  Spännande dagar framför dig men det kommer att gå galant.Ha en fin fortsättning på veckan.
  Kramar till dig o Catrine.

 6. Helena

  Så fint du fått det, där kommer du trivas alldeles utmärkt tror jag 🙂
  Roligt att kunna få följa dig och dina dagar.

  Må så jättegott <3
  många kramar från mostern med familj

 7. Lotta

  Ser jätte trevligt ut! Men du får ju alltid till det bra och mysigt! Kram på dig och hoppas allt känns bättre nu! ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.