SYDNEY!

Halloj!

Efter 24 timmar i ett flygplan så är jag äntligen i Sydney! Och jag kan säga att ungefär 8 timmars sömn inte hjälpt när det kommer till jetlag. Jag brukar nästan aldrig få jetlag och sedan vi landade i Sydney för ungefär 12 timmar sedan har jag nästan inte gjort annat än att sova känns det som. Förhoppningsvis känner man sig lite mer utvilad imorgon när man sovit en natt här och man börjar komma i den australiensiska vardagen:)

Men den tid som jag inte har sovit sedan vi landade har spenderats till att utforska närliggande områden, så det har blivit en hel del promenader idag med. Imorgon blir det till att fixa bank och bankkort och sedan har vi sagt att vi kanske ska åka mot Concord, där studentboendet som jag ska bo på sedan ligger. De närmaste dagarna blir det lite shopping på IKEA och sånt. Samt att kika lite närmare på områdena kring studentboendet och skolan:)

Hoppas ni får en bra dag!

Kramar Madde

5 Comments

 1. Ted falkenström

  Hej skönt att ni är framme och resan gick bra
  Måste vara drygt att sitta så länge
  Hoppas att du kommer att trivas nu
  Här är det lika varmt som vanligt 32 grader
  Så vi har stängt in oss och på med AC
  Calle och Cooper bara flämtar
  Pratade med lillebror imorse allt bra där med saknad av sin lilla tjej
  Sköt om dig nu och hälsa morsan

 2. Thomas Falkenström

  Tänk till när det gäller inköpen nu medans mamma är där som både kan bära och betala.
  Cleo och jag var ut på sälsten en snabbis, det var helt fullpackat med folk så det blev bara ett snabbdopp för henne.
  Ha det bäst !!!?❤❤❤❤.

 3. Margareta Viklund

  Hej
  Skönt att ni är framme. Här är det jobbigt med alla bränderna i hela landet. Jag vet inte om jag måste jobba några dagar nästa vecka, vi får se. Det är bra med oss, jag har sagt åt Morfar att han måste bada nu i havet.
  Ha det så gott och hälsa mamma.❤

 4. Julle

  Härligt vännen. Har avklarat Gävle och Furuvik, 30 grader varmt, en vettvilling 2år och en hyfsat lugn 5åring….Faffa, faffa, faffa köpa lott åka karusell glass hamburgare…..Men jag älskar dom ändå!!!! Hotell utan AC, inte skönt. Ha det gött, kramar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.