Nu bär det av!

Heej!

Nu boardar snart jag och mamma första flygturen av två med mellanlandning i Doha. Det har varit en känslosam kväll, men nu händer det! Nu åker jag äntligen till Sydney:) Vet inte riktigt vad jag ska känna förutom lite tom, för jag lämnar ju en del av mig här i Sverige…

Hoppas ni haft en toppen kväll, så kommer lite bilder när jag landat i Sydney!

5 Comments

 1. Thomas Falkenström

  Det kommer att gå skitbra efter att din knäppa farsa lugnat ned sig. Önskar dig all lycka med studierna och hoppas att vi hörs snart. Cleo sprang direkt in på ditt rum när vi kom hem, men nu sover hon bredvid mig i sin säng. Vi hörs i morgon.

   • Thomas Falkenström

    28 grader här och klockan är 07.30 så idag blir det nog varmaste dagen hittills. Jag och Cleo ska ut och ta morgonpromenaden nu och sen ska jag försöka att få i henne lite mat och vitamin.❤?

 2. Ted falkenström

  Hoppas resan är något sånär skön med så många timmar det var trevligt att ses innan ni åkte / cooper och Calle saknar dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.