Snart går väskorna till Sydney:)

Halloj!

Idag är det 5 dagar kvar tills jag åker till Sydney! Endast 5 dagar kvar i Sverige och så mycket att göra!! Dagarna är fyllda med luncher, middagar och resor hit och dit för att träffa alla en sista gång innan det bär av.

Förra veckan valde jag kurser inför den kommande terminen och det tog över en timme! Trodde jag skulle dö av alla “terms & conditions” och att förstå vad de faktiskt ville att jag skulle göra i varje steg var inte det lättaste man gjort, men nu är det gjort och det står “Success” där det ska stå så det löste sig i slutändan. Dock tog det ju som sagt över en timme och medan jag satt och sa vad jag såg på datorskärmen satt Amanda på andra sidan luren och läste i en PDF, som jag fått från skolan, vad som var nästa steg. Sen har jag nu också betalat terminsavgiften för denna termin, så nu ska allt vara klart där om de bara får och ser betalningen. Kom på i helgen att jag missat en liten detalj som jag måste göra innan jag åker och det var att meddela försäkringskassan att jag ska börja studera utomlands, vilket jag då fick skicka in i måndags eftersom de måste få den innan så jag kan komplettera om det är något som är otydligt.

Men nu ska allt vara helt klart (av det jag kan göra från Sverige) och nu är det egentligen bara att sätta sig på flyget och åka!:) Väskorna är nästan helt färdigpackade och jag kan säga att trots 60kg i incheckat bagage så är det mycket som inte får plats… Väskorna är för små och herregud vad små saker väger! Kommer precis att klara bagagevikten utan att behöva betala övervikt, vilket är något jag inte tänkte betala för så det är bara att lämna kvar saker.

Bilden är tagen från Sydney Olympic Park och är en syn som jag kommer att se nästan varje dag då den ligger precis bredvid tågstationen som jag kommer till när jag pendlar till och från skolan:)

Hoppas ni har en superhärlig dag!

4 Comments

  1. Julle

    Än en gång,Stort lycka till. Kommer sakna våra fikastunder. Du är bara bäst min vän.
    Släng ut ljusstakarna så blir det lättare packning….Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.